Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Emilia Hallmann
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: Paulina Kreft
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr inż. Sławomir Hallmann
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: Aleksandra Pranszke
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 781 344 445

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

mgr Emilia Hallmann
mgr Emilia Hallmann
 Paulina Kreft
Paulina Kreft
mgr inż. Sławomir Hallmann
mgr inż. Sławomir Hallmann
 Aleksandra Pranszke
Aleksandra Pranszke
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

  • Dodaj opinie
  • Joanna

    Trafiłam do Pani Pauliny, z czego bardzo się cieszę. Pani Paulina jest profesjonalistką, potrafi motywować, dania proponowane w jadłospisie są łatwe w przygotowaniu, pyszne i syte. Gorąco polecam.

    12.05.2019
  • Paulina

    Ogromnie cieszę się, że dwa miesiące temu trafiłam do Pani Pauliny. Jest przesympatyczną, ciepłą osobą, podchodzącą do swojej pracy profesjonalnie. Nigdy nie sądziłam, że z moim zamiłowaniem do słodyczy i często "śmieciowego" jedzenia uda mi się wytrwać na jakiejkolwiek diecie. Oj jak bardzo się myliłam! Każdy posiłek z przepisów Pani ... Pauliny jest pyszny, sycący, a także prosty i szybki w wykonaniu. Poznałam mnóstwo świetnych dań, które na pewno wejdą na stałe do mojego codziennego menu po zakończeniu diety. Biorąc pod uwagę to, jak dobrze, lekko i zdrowo się teraz czuję, nie mam już zamiaru wracać do dawnych nawyków. Kilogramy idą w dół, a ja po każdej wizycie kontrolnej wychodzę z gabinetu szczęśliwa i zmotywowana do dalszej walki o wymarzoną wagę. Ta walka jeszcze trochę potrwa, ale mając takie wsparcie, jestem przekonana, że ją wygram :) Gorąco polecam!

    czytaj więcej
    25.04.2019
  • EWA

    MIŁA, FACHOWA, PROFESJONALNA OBSŁUGA. POLECAM WIZYTY U PANA SŁAWKA.

    10.03.2019
  • Waldek

    Pani Paulina podchodzi do pacjenta bardzo rzeczowo i profesjonalnie. Każdy posiłek przygotowany z jej przepisów jest smaczny sycący i zdrowy, a najważniejsze, że nie jestem głodny - polubiłem jaglankę, dietetyczne serniczki i pyszne koktajle. Zrzuciłem prawie 7 kg i cały czas idę z wagą w dół. Teraz nie jest już ... tak łatwo, jak 3 -m-ce temu, ale każdy stracony gram tłuszczyku cieszy. Oczywiście wskazane jest też troszkę ruchu. Poza tym czuję się lepiej, wyniki podstawowych badań tj. cholesterol, ciśnienie wróciły do normy. Na koniec jeszcze tylko dieta stabilizująca i można czekać na słońce ;) Wszystkim, którzy chcą zrzucić kilka zbędnych kg i poczuć się zdrowiej polecam Centrum Dietetyki Gdynia Orłowo!!

    czytaj więcej
    05.02.2019
  • Gosia

    Polecam wizyty u Pani Emilii. Zawsze wiedziałam jak się odżywiać, ale brakowało mi motywacji i dyscypliny, często sięgałam po słodycze, a później borykałam się z wyrzutami sumienia i tak w kółko- dopiero spotkania z dietetykiem pomogły mi uporać się z tym problemem i zapanować nad swoimi zachciankami. :) dziękuję za ... wsparcie, którego tak potrzebowałam :) pozdrawiam serdecznie! :)

    czytaj więcej
    01.02.2019
  • Magdalena

    Pani Emilia, to wspaniały dietetyk: przemiła i uprzejma osoba a przede wszystkim bardzo profesjonalna. Dieta dobrana była idealnie do moich upodobań, bardzo smaczna, prosta w przygotowaniu ale co najważniejsze bardzo skuteczna. Z każdą wizytą waga wskazywała coraz mniej kilogramów, co było dla mnie bardzo motywujące i zachęcało do dalszej pracy ... nad sobą. Utycie powoduje,że często czujemy się gorzej mniej atrakcyjnie, tak naprawdę wraz ze wzrostem wagi jakaś cząstka nas umiera, nie wspominając o rzeczywistych problemach zdrowotnych które wynikają z nadwagi. Dzięki Pani Emilii odzyskałam sylwetkę z przed lat, a wcześniej pozostawało to tylko w sferze marzeń. Schudłam w ciągu niecałych 6 miesięcy 13,5 kg. Teraz pozostała już tylko dieta wyprowadzająca. Wszystkim wahającym się naprawdę polecam wizytę u Pani Emilii, bo naprawdę nie można lepiej trafić. Jestem naprawdę bardzo wdzięczna za moją metamorfozę. I życzę Pani Emilii wszystkiego dobrego. Na koniec tylko chciałam dodać, że wiadomo iż samo nic się nie zdarzy, że dieta wymaga pewnej samodyscypliny ale to nie jest takie trudne. Dieta sprawia,że stajemy się silniejsi każdego dnia krok po kroku. A Pani Emila jest takim " Dobrym Aniołem", który nam towarzyszy i czuwa nad prawidłowym przebiegiem całej terapii.

    czytaj więcej
    29.01.2019
  • Karolina - 7 kg

    Jestem bardzo zadowolona z usług p. Pauliny narazie schudłam 7kg przed mną jeszcze 3 kg do zbicia. Przepisy super nie które z nich zachowam dla siebie na przyszłość. Przygotowanie diety zajmuje bardzo mało czasu, smakuje super i nawet nie odczuwam tego że jestem na diecie. Przede wszystkim nie chodzę głodna, ... nie mam ochoty na słodkie. Mam siłę rano wstać oraz poprawiło mi się samopoczucie. Nawet moja koleżanka zaczęła korzystać z usług dobrego dietetyka i jest bardzo zadowolona. Polecam

    czytaj więcej
    18.12.2018
  • Ola (-7 kg) Polecam!

    Nigdy nie miałam problemów z nadmiernymi kilogramami, wręcz przeciwnie - nie mogłam nigdy przytyć! W pewnym wieku metabolizm już nie ten i powoli przytyłam o parę kilo za dużo. ;) Pan Sławek pokazał mi w jaki sposób jeść żeby nie czuć się jak "na diecie", a przede wszystkim nie chodzić ... głodna. Zmotywowałam się do ćwiczeń i po paru miesiącach nadmierne kilogramy poszły, pa pa! Nigdy więcej oponki :) Polecam, smaczne, sycące przepisy i profesjonalna opieka w gabinecie. Ola

    czytaj więcej
    21.11.2018
  • Danuta

    Do gabinetu w Orłowie trafiłam na dni otwarte, właściwie namówiła mnie córka, która chciała sprawdzić siebie , gdyż pomimo znikomej nadwagi jej samopoczucie było kiepskie, ciągle czuła się zmęczona i czuła ,że to może być problem żywieniowy. Poszłyśmy na umówione wizyty, oczywiście ja miałam nadwagę i to sporą i z ... tego tytułu również choroby np. nadciśnienie, tarczyca. Zaskoczył mnie Pan Sławomir, kiedy powiedział, że mój organizm jest „zagłodzony i jem za mało i nieregularnie ”. i że diety niskokaloryczne do niczego dobrego nie prowadzą. Podjęłam współpracę z Panem Sławomirem i zaczęłam się od razu lepiej czuć. Wiele chorób z którymi się borykałam ustąpiły. Nie ciągnie mnie do słodyczy. Jestem szczęśliwa, korzystam z wizyt dietetyka, gdyż jeszcze dążę do celu wyznaczonej wagi. Posiłki są na każda kieszeń, bardzo smaczne, przede wszystkim odpowiednio zbilansowane, przez co nie odczuwam napadu głodu i nie rzucam się np. na słodycze. Dieta od Pana Sławka nie wymaga wyrzeczeń, trzeba odpowiednio czasowo i wagowo jeść. Przepisy podane są również bardzo przydatne, jak ktoś nie umie gotować. Dużo przepisów mnie zaskoczyło mile. Pan Sławek rozpisując dietę, bierze pod uwagę wyniki badań, aby dietę zastosować zgodnie z możliwościami zdrowotnymi. Jak ktoś ma problem z kilogramami, złym samopoczuciem, zmęczeniem nieustającym to polecam wizytę u Pana Sławka, jest bardzo fajnym, miłym, kompetentnym dietetykiem, zastosuje odpowiednie rozwiązanie na problemy żywieniowe. Serdecznie polecam.

    czytaj więcej
    24.10.2018
  • Iwona

    Korzystam z usług pani Pauliny i powiedzieć, że jestem zadowolona to za mało. Moje życie zmieniło się na lepsze. Waga pokazuje -15kg, ale najważniejsze jest sto razy lepsze samopoczucie. Polecam każdemu! Zawalczcie o siebie, bo warto! I wcale nie jest to takie ciężkie jak się wydaje. Pozdrawiam, Iwona

    10.10.2018
  • Anna

    O usługach Pana Sławka dowiedziałam się od mojej koleżanki z pracy. Znajoma codziennie przynosiła przepyszne dania, a z tygodnia na tydzień była coraz szczuplejsza! Z początku nie chciałam jej uwierzyć, że to wszytko zjada, nie jest głodna i mimo to chudnie. Sama od lat walczę z nadprogramowymi kilogramami, więc zdecydowałam ... się spróbować sama. Jestem w połowie drogi do mojej upragnionej wagi, a motywacji mam coraz więcej. :) Jest smacznie, pysznie i zdrowo! Przede wszystkim ważne jest dla mnie to, że mogę gotować te same dania dla całej mojej rodziny - wszyscy na tym korzystamy. Polecam serdecznie!!!

    czytaj więcej
    25.09.2018
  • EWA

    Po osiągnięciu wagi 70 kg przy wzroście 155cm postanowiłam skorzystać z profesjonalnej pomocy dietetyka.Do poradni w Gdyni mam kilka przystanków autobusem.Jestem cukrzykiem na insulinie od 35 lat ale moja wiedza na temat diety okazała się słabiutka.Dopiero p. Emilia uświadomiła mi jakie robię błędy.Po 6 miesiącach schudłam 10kg tyle chciałam i ... to się udało.Dieta jest smaczna chociaż trzeba zmienić stare przyzwyczajenia ale człowiek jest syty.Każdemu radzę spróbować z fachowych porad i nie mówić że się nie da.Tylko trzeba chcieć.Bardzo polecam panią Emilię.

    czytaj więcej
    12.09.2018
  • Iza

    Do pana Sławka trafiłam w lipcu z polecenia koleżanki, która bardzo zachwalała pana Sławka. Sama osobiście przekonałam się, że było warto. Pan Sławek to miła, sympatyczna, uśmiechnięta i kulturalna osoba, ma niesamowitą wiedzę na temat zdrowego odżywiania. Podczas wizyty nie czułam się skrępowana, dostałam wiele cennych wskazówek. Dieta została ułożona ... uwzględniając wszystkie moje upodobania, przede wszystkim przygotowanie posiłków nie wymaga dużo wysiłku, co jest dla mnie bardzo ważne. Schudłam już cztery kilo! Polecam pana Sławka z całego serca.

    czytaj więcej
    10.09.2018
  • BOŻENA

    Witam O Pani Emilii dowiedziałam się z internetu. Poczytałam opinie, zasięgnęłam informacji o dietetyku, no i postanowiłam spróbować jej porad. Pani magister okazała sympatyczną, miłą i bardzo wyrozumiałą osobą. Po pierwszym spotkaniu przekonałam się, że to był strzał w dziesiątkę. Dostrzegłam jej profesjonalne podejście do mojej osoby, nauczyła cierpliwości ( ... a to BARDZO WAŻNE ). Po sześciu miesiącach widać duże efekty: czuję się zdrowo na ciele jak i umyśle, odważnie i bez kompleksów (czytaj: bez zbędnych kilogramów) spoglądam w lustro. Serdecznie dziękuję Pani Emilii za okazałą i skuteczną pomoc. Polecam Panią magister wszystkim niezdecydowanym i wahającym się - zadzwońcie a nie pożałujecie.

    czytaj więcej
    06.09.2018
  • Miki

    Witam, zawsze myślałam, że diety są dla innych ale nie dla mnie. Trzeba "głodować" a później i tak wszystko wraca z dodatkiem. Próbowałam zgubić dodatkowe kilogramy sportowo - ćwicząc i biegając, ale nie zmieniłam nic w żywieniu, nawet się usprawiedliwiałam, że mogę coś dodatkowo przekąsić bo przecież biegam. Niestety waga ... jeszcze wzrosła, aż w końcu trafiłam do Pani Emili. Nie mogłam uwierzyć, że waga sama się obniża stosując pewne zasady. Schudłam ponad 12 kg, oczywiście w określonym czasie. Dzięki wizytom zrozumiałam, że to jest mój nowy sposób na życie - szczuplejsze i zdrowsze życie. Dziękuję Pani Emili i polecam.

    czytaj więcej
    28.08.2018
  • Teresa

    Do poradni Dobry Dietetyk w Malborku trafiłam w marcu 2018. Od lat choruję na niedoczynność tarczycy i astmę . gdzie przy astmie biorę sterydy. Nie wierzyłam że uda mi się schudnąć, bo moje wcześniejsze próby nie dawały żadnych efektów,A jak trafiłam do pani Emilii to schudłam 19 kg od marca ... 2018 do sierpnia 2018 z rozmiaru 50 na 40.Jestem bardzo dumna z tego że osiągnęłam dzięki pani Emilii aż tak dużo. A jedzenie jest smaczne i szybko można je przygotować.Gorąco wszystkim polecam Poradnie Pani Emilii osobą którzy potrzebują zmian w swoim życiu.Warto walczyć o zdrowie i lepsze samopoczucie.

    czytaj więcej
    20.08.2018
  • Joanna

    Po długiej walce z samą sobą postanowiłam w końcu wziąć się za siebie. Po pomoc zgłosiłam się do p. Sławka i jakież było moje zdziwienie gdy po trzech miesiącach ścisłej współpracy osiągnęłam zamierzony cel - schudłam i do tego odzyskałam dobre samopoczucie. Profesjonalne podejście, cierpliwość i ogromna wiedza p. Sławka ... spowodowały, że nie muszę inwestować w nowe, większe ciuchy bo w końcu mieszczę się w te, które wiszą w szafie. Dziękuję bardzo i z całego serca polecam tego świetnego dietetyka.

    czytaj więcej
    28.07.2018
  • Katarzyna

    Jestem mamą 16-latki, którą Pani Emilia prowadziła przez 6 miesięcy. Efekty przychodziły powoli, ale za to bez dramatycznych głodówek i bez atmosfery nerwowego napięcia. Pani dietetyk stosowała się do naszych próśb i sugestii, uwaznie sluchała, z czym córka ma problem, jakie są jej kulinarne sympatie i zahamowania., co następnie znajdowało ... odzwierciedlenie w ustalonym programie żywieniowym. Moje dziecko schudło. Nabrało dobrych nawyków, wiele się nauczyło. Ale najważniejsze jest to, że moja córka jako nastolatka poszukiwała autorytetu i go znalazła w osobie, która pomogła jej wydźwignąć z młodzieńczych kompleksów. Dziękujemy, Pani Emilio!

    czytaj więcej
    10.07.2018
  • Kasia W

    Poszukiwałam dla siebie dietetyka w internecie, trafiłam tu przez przypadek a przez Państwa pozytywne komentarze, zapisałam się przez internet na pierwszą wizytę. Nie zawiodłam się. Pani Paulina to życzliwa, cierpliwa, słuchająca specjalistka od zadań trudnych. W moim przypadku w grę wchodziło oduczenie się jedzenia w nocy, nieregularne posiłki, podjadanie pustych, ... bezwartościowych rzeczy, wieczny brak czasu na posiłki bo i dzieci i praca i dom i pies ;). Krokiem pierwszym jest to, że My chcemy czuć się dobrze i zrzucić trochę kilo, krokiem drugim jest fakt, żeby znaleźć sobie dobrego nauczyciela. Jeśli już jesteśmy pewni kroku pierwszego, na naprawdę do drugiego trzeba tylko zapisać się a wizytę. Obawiałam się bardzo, że nie dam rady. Początki są o tyle trudne, że są dla nas nowe, dziś po około 2 miesiącach współpracy, przygotowanie posiłku zajmuje o wiele mniej czasu. Wiecznie dołowanie wyglądem się odmienia. Zaczynam lubić swoje ciało, pomimo wielu kobiecych kompleksów ;) Na swój dom wpłynęłam tak bardzo, że wszyscy przestawiliśmy się na "moje" jedzenie. Przepisy są naprawdę proste i nie wymagają wyjątkowych zdolności kulinarnych. Oczywiście, że niekiedy grzeszę ale są to grzechy lekkie. Mam 35 lat, wzrost 170, waga w Maju (po majówce) 77,5 dziś 27 czerwca waga 70 (specjalnie się zważyłam). Najważniejszą zmianą jest świadomość, że nie chce wracać ani do wcześniejszych nawyków ani do wagi. Pozdrawiam!

    czytaj więcej
    27.06.2018
  • Gosia

    Zaczęłam z wagą 76 kg przy wzroście 1,65 m. Po dokładnie 7 miesiącach ubyło 15 kg. Na dzisiejszej kontroli 61 kg. Ubrania wydane, a do łask wróciły te klasyki w stylu: "A może kiedyś schudnę". Jestem zachwycona ... Czuję się lekko i zdrowo. Poprawiła się cera a przede wszystkim samopoczucie. ... Unormowała się przemiana materii. Próbowałam różnych diet, jak zapewne wielu z nas. Przestałam w końcu wierzyć w te cuda. Zmobilizowała mnie koleżanka, której nie poznałam na konferencji ... Dostałam namiary na panią Emilię i się zaczęło :) Kochani, efekty pojawiają się dosyć szybko, ale ... Podczas jednej z rozmów z panią Emilią usłyszałam, że Jej sukcesu w tym wszystkim jest 20%, reszta to moje dzieło. Potrzeba wytrwałości, zmiany stylu życia, może i wcześniejszego wstawania, zakupu plastikowych pudełek :) Produkty znajdziecie w każdym sklepie. Nie ma żadnej filozofii. Godziny posiłków ustalone pod wasz plan dnia. I co najważniejsze: zero odczucia głodu. Podstawą jest wytrwałość i dyscyplina. Ja potrzebowałam chyba także przysłowiowego bata i kontroli. Jest cudownie :) Ja już na diecie stabilizacyjnej. Celem było 60 kg. Szczerze polecam ! Działajcie !

    czytaj więcej
    15.06.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ