Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Emilia Hallmann
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Paulina Kreft-Bubka
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr inż. Sławomir Hallmann
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: Aleksandra Pranszke
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 781 344 445

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

mgr Emilia Hallmann
mgr Emilia Hallmann
mgr Paulina Kreft-Bubka
mgr Paulina Kreft-Bubka
mgr inż. Sławomir Hallmann
mgr inż. Sławomir Hallmann
 Aleksandra Pranszke
Aleksandra Pranszke
Ukryj kalendarz
19 Sty

Szakszuka

Mam dziś dla Was przepis na weekendowe śniadanie. Dlaczego śniadanie i na dodatek weekendowe? Bo ta potrawa jest bardzo pożywna i jednak zajmuje troszkę więcej czasu. Poza tym taką pysznością należy się delektować! :) 

Składniki:

- cebula

- seler naciowy

- pieczarki

- masło lub oliwa z oliwek

- pomidory w puszcze

- jajka

- sól, pieprz, oregano (lub inne przyprawy, które lubicie, jak np. chilii, suszone pomidory, papryka wędzona)

Cebulę, seler i pieczarki kroimy. Wrzucamy na patelnię z rozgrzanym tłuszczem, solimy, pieprzymy i posmażamy. Następnie dodajemy pomidory z puszki. Ilość zależy od objętości potrawy i na ile osób jest przygotowywana. Dla 1 osoby wystarczy ok. 1/3 puszki. Przyprawiamy oregano i mieszamy, czekamy aż odparuje nadmiar wody. Kiedy masa zrobi się gęstsza, wbijamy jajka i przykrywamy, czekamy aż się zetną. Gotową potrawę posypujemy posiekanym szczypiorkiem i staramy się przełożyć ją na talerz w całości :D Niestety nie zawsze się to udaje! Smacznego!

Dobry Dietetyk Gdynia Orłowo

 

Twój komentarz




Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ